15.12.08

Tres amigues

M'han concedit un premi!!!! Es diu "tres amigues".

Crec que això dels premis s'estila bastant en el món bloggero, almenys pel què he anat veient... i el primer que m'han concedit és aquest.

M'ha fet molta il.lusió, potser perquè per mi el significat de l'amistat té molt pès. Me l'ha concedit la Mariajo que com molt bé diu ella, hem compartit intensos correus electrònics, de fet... en aquest cas hauria de ser al revés, hauria de ser jo qui li concedís aquest premi, i si no fós perquè ella se m'ha avançat, així seria.

No penso que de moment pugui considerar a ningú dels qui llegeixo o em llegeixen AMIGA amb totes les lletres i tot el què comporta ser amic d'algú, estic convençuda que moltes estareu d'acord en mi, almenys no amb el temps que porto jo en el món dels blogs, però si que puc dir BEN ALT I CLAR que tinc molt d'afecte i apreci a moltes (parlo en femení perquè pràcticament som el 100%), i estic convençuda que amb moltes de vosaltres acabaré tenint una amistat molt maca i molt forta, perquè ho noto... segurament pel què ens uneix i ens unirà i perquè en aquesta vida hi ha amistats que se'n van, amistats que arriben i amistats que hi són des de sempre... hi ha lloc per totes.

En definitiva (que m'enrotllo)... que crec que la meva missió ara és concedir el premi a tres amigues, m'és dificil, però ja m'he decidit.

Que quedi clar que l'ordre dels factors no altera el producte... jejeje

- A la Lyd, va ser la primera persona a qui vaig conèixer. Vam coincidir a les sessions informatives del ICAA a l'agost, tot i que en aquell moment encara no ho sabíem... més tard tornariem a coincidir en una reunió d'una ecai... ella tenia molt clar que el seu camí seria Etiopía, jo encara no... i al final, no continuarem el camí juntes perquè jo vaig canviar de païs però si que penso que podrem mantenir una amistat fins lluny.

- A la Nina Chan, ens vam intercambiar els mails, no recordo ben bé perquè en un fòrum d'adopcions i des de llavors hem mantingut un bonic contacte, de moment calmant les seves ànsies durant el ci i ara li tocarà ella aguantar-me a mi... estic segura que ho farà, jeje. Per cert, aprofito per dir-li que a veure si aquest premi fa que actualitzi el blog, que hi ha noticies fresques que encara no les té actualitzades, jeje.

- A la Victòria, que tot i que el seu blog és totalment recent, hem intercanviat bastants mails, els quals m'han ajudat moltíssim en molts aspectes i ella ho sap, li tinc un agraiment molt especial i estic convençuda que és una altra d'aquestes persones amb qui l'amistat segurament continuarà amb els nostres fills.

I bé, ja està! Només dir que la llista podria ser llarguissima, hi ha molta gent que he conegut a traves d'internet i que ha posat el seu granet de sorra a ajudar-me en aquest camí i els estic especialment agraïda... la meva veïna Laura amb qui compartim l'elecció del païs... la Marta del Penedès i la Milena de Barcelona que anem pràcticament al mateix ritme en el procés... etc...

5 comentaris:

Vientomi ha dit...

Ale!!! Nena!!! Què guai!! Gràcies pel "premi". I moltíssimes gràcies pel que m'escrius... Em fas sentir bé! Dir-te que és recíproc...

Tuà ha dit...

La del missatge anterior sóc jo mateixa...

Nina Chan ha dit...

Hola Laura!! kina il.lusió llegir el teu escrit en aquest apartat del blog!! La veritat és k no m´ho esperava pas, kina surprise!!! Dir-te que tens tota la raó, tu em vas calmar els meus nervis, em vas donar seguretat, fortalesa i mlta mlta sinceritat. Et desitjo moltíssima sort en el teu llarg cami, però un camí que us portarà cap al vostre fill/a. Un petonàs gran i una forta abraçada, enviante sempre tota l´energia positiva pel teu procés, que segur que us anirà genial!!!:)

Lyd ha dit...

Ahhhhhhh!!!!!!!!
Moltíssimes gracies Laura! Un premi! crec que és el primer de la meva vida, jajaja!
T'ho agreixo moltíssim de veritat i entenc tot el que dius, però un camí tan especial com el nostre suposo que uneix d'alguna manera, encara que sigui per un fil molt prim al principi.
Ara... tindré jo que concedir aquest premi a tres persones més?
a tres amigues blogeres, potser?
Uyuyuyui, ja tinc qué escriure al meu blog, que el tinc totalment abandonat...

Un petonet!

Laura ha dit...

Exactament Lyd, has de concedir el premi a tres "amigues" que tinguin blog.