25.2.10

Ara sí!!



Avui el nostre expedient ha estat presentat al MYSDD (Ministry of Youth, Sports and Social Development), l'organisme encarregat de fer les assignacions.


A partir d'avui les nostres il.lusions estan en mans de qui ens assignarà al nostre fill o filla. Algú es llegirà la nostra carta de motivació, es mirarà els nostres documents, les nostres fotos i casarà el nostre expedient amb el d'algún nen o nena que es convertirà en el nostre fill, per sempre.



M'agrada pensar que aquesta persona o persones, són conscients de la vital importància que té la seva feina. D'ells depèn que un nen tingui una família o una altra... es podria considerar la feina més important del món, no??



La data d'avui és una data per marcar al calendari... avui comença L'ESPERA! la que tan temps he esperat! Esperem que se'ns faci curta.

.

9 comentaris:

Montse ha dit...

Moltes felicitats i estic d'acord amb tu, és una de les feines més importants que hi pugui haver, encara que la gent no s'ho pensi.

Mercè Salomó ha dit...

Moltíssimes felicitats!!

Us envio una forta abraçada!

Lyd ha dit...

Moltíssimes felicitats!
Ja estem eperant amb vosaltres.

Un petonàs.

Lyd.

lalala ha dit...

Ui que bé! Això si que va ràpid!!!

Mari y Vicente ha dit...

Laura guapa, no había visto la entrada ¡¡¡Muchísimas Felicidades!!!Ahora si que comienza la cuenta atrás. Un besazo

Nina Chan ha dit...

guapa!!1felicitats!!un passet menys k us apropa al vostre fill/a!!

Gisela ha dit...

Hola Laura,
Acabo de llegir el comentari que has fet al nostre bloc, me n'alegro molt de que ens hagis fet el comentari, i he vingut ràpid a llegir el teu bloc (altre cop!!) i veure les novetats que teniu, i quina sorpresa! Quin dia més bonic per posar-me al dia!! Fa quatre dies que has penjat el missatge de que el vostre expedient està a Nigèria!! Moltes felicitats!!!
Això ja s'acosta a la fi de l'espera i a l'inici de la nova vida amb aquest nen/a tan desitjat!! Enhorabonaaaaa!
Gisela

Gisela ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Esperant el nostre fill... ha dit...

Enhorabona guapos!! Això va que vola!