31.12.08

L'home dels nassos...


Avui es pot veure l'home dels nassos, l'home que té tants nassos com dies té l'any. Quan era petita em portava bastant de corcoll aquest "senyor"... em costava entendre que com que a l'any només li queda un dia... qualsevol home del carrer pot ser l'home dels nassos.

És final d'any i és l'hora que tothom fa balanç de l'any que s'acaba... les televisions i les ràdios ens fan resums interminables de tot el què ha anat succeïnt durant els 365 dies, els diaris fan suplements amb les notícies més importants... i així un llarg etc.

No acostumo a fer balanços... l'any va com va, en tots els anys hi ha dies molt feliços i dies que preferiries oblidar, generalment soc bastant positiva i acostumo a quedar-me en tot lo bo i aparcar tot el dolent, no hi ha hagut mai cap any que estigui desitjant acabar-lo perquè m'ha portat només coses negatives, potser perquè penso que és impossible que tot el què li passi a una persona sigui sempre negatiu.

Del 2008 no em queixo... pel febrer vam fer el viatge que en Manel havia somniat tota la seva vida... navegar pel río negro a l'amazones amb un barco i la seva tripulació, sense turisme, sense guiris, vivint la selva verge... hem pogut fer un parell d'escapades més durant l'any.. a Roma i a Suïssa... hem tingut feina, no per fer-nos rics (tampoc ho pretenem) però si per anar tirant i poder-nos permetre algun capritxet... tenim salut i exceptuant el sogre que ha estat amunt i avall amb hospitals, i que avui per fí li dónen l'alta, la resta estem tots bé... hem decidit que ja era hora de començar el procés adoptiu, que ja estem preparats per ser pares i que volem ser-ho... he "conegut" un munt de gent a través d'aquest blog que ni m'imaginava... i "Don Noel" ha complert bastants dels desitjos que li vaig demanar... i continua fent-ho, ahir van assignar a en Rafa i la Paloma !!!!!

Bona sortida de l'any 2008 i bona entrada al 2009!

2 comentaris:

Tuà ha dit...

El 2008 ha estat prou positiu, i ha estat l'any de LA DESICIÓ!
Petonets pel sogre i que el 2009 estigui ple de coses bones!!!!!

el fil vermell ha dit...

Bona entrada al 2009!! Que tingueu una bona nit i que disfruteu!

Anna