4.12.08

No sé què dir...


Avui he tingut un mal dia... el mal de cap s'ha apoderat de mi des de fa 3 o 4 dies i no em deixa i arriba un punt en que n'estàs tan farta que ho pagues amb qui no té la culpa, estic susceptible, irritable i agobiada.

Tenia l'esperança, en que alguna cosa m'alegraria el dia i que seria el judici positiu de la Silvana i en Carlos però no, s'ha anulat un altre cop... els tornen a posar data per d'aqui un mes i mig. A mi això em dol.. si penso en aquesta parella em dol una mica més ... i si penso en els 4 nens que estàn a un orfenat d'Etiopía doncs encara em dol més.

Ningú va dir que les adopcions fóssin fàcils, són embarassos burocràtics que no depenen només de nosaltres, però hi ha coses que se m'escapen... són males gestions per part d'algú? és saturació als jutjats etíops? no ho sé... i si algú ho sap, o té informació, m'agradaria coneixer-la.

Esperem que el tió o qui sigui... faci que el judici de la família colorín del dia 25 de desembre es celebri amb naturalitat i puguin anar a buscar en Yakob.

6 comentaris:

Nür ha dit...

És tan trist...

Una abraçada,
Nür

Anònim ha dit...

Quin greu.
No hi ha paraules.
Isabel

Javier ha dit...

Tot és burocràcia, o millor dit " burrocràcia"... i t'ho diu una que ho està aptint a les seves carns...
Espero que tot s'arregli i totes les families que adoptem, un dia només recordem això de manera vaga i difusa...

Millora't.
Vero

Tuà ha dit...

Segur que aviat s'acabarà l'espera per ells i després tot quedarà com una anècdota en el temps...
I és que, diuen, que el temps passa volant!!!

Nina Chan ha dit...

Molts ànims guapa! com tu me´ls dones a mi!! ja veuràs com mica en mica tots anirem veient la llum, i akesta parella desitjal´si mlta mlta sort i mlta força!!
Un petonàs!

Tuà ha dit...

Ai, Lauri... si t'explico dels de correus... A la nostra escala es va fondre 1! bombeta... els de correus van deixar una nota que no repartirien fins que solventessim el problema... i tot el dia que li va arribar el CI a la compi... Però ara em toca confiar amb ells...