14.12.08

Eufòrica...


Eufòrica... així em vaig sentir al finalitzar els "cursos".
Més més més... en necessitava més i en volia més... no m'hagués fet absolutament res que ens féssin anar un altre cap de setmana per continuar xerrant i xerrant.
Ens van dir que havíem estat un grup molt participatiu (no sé si ho diràn a tothom) però a mi també em va donar aquesta sensació... vam estar molt còmodes i vam intercambiar moltíssimes opinions... tan que no vam tenir temps d'acabar el "temari".
No m'extenc explicant en detall i en profunditat el contingut, perquè prefereixo païr tota la informació, només dir que tot i que de la majoria de coses que es parlen són dures... ens va servir per reafirmar la nostra decisió, per aprendre moltes coses i per optimitzar moltes d'altres que tot i que ja sabia, el fet d'escoltar-les en boca d'algú que hi entén fa que les sentis molt més.
En definitiva, que el començament m'ha semblat molt molt maco, molt constructiu i l'he disfrutat que al cap i a la fi és el què volia.
Ara a esperar la primera entrevista,... en tinc moooooooltes ganes!
Ah! i l'altra cosa positiva del cap de setmana és el grupet tan maco de gent que hem conegut... 8 parelles amb les que crec que en un futur si no amb totes, si amb la majoria, podrem mantenir una bonica relació... i els quals ja formen part del nostre procés adoptiu.

6 comentaris:

Javier ha dit...

ole, ole i ole, me n'alegro molt de que us hagin anat bé, ja et vaig dir que aniríen bé, es coneix gent en la mateixa situació i és molt bo.
Un petonàs!

Vero

el fil vermell ha dit...

Que be que us hagin anat tan be i que hagueu conegut gent novaa!
Felicitats!

Anna

Nür ha dit...

Me n'alegro moltissim que ho gaudireu tant! Ja voràs com d'aqui a no res vos truquen per les entrevistes... i tot va aplegant.

Petons,
Nür

Silvia - Desenredando el hilo rojo ha dit...

Jaajajajajja, ¡ya veréis como muchas de esas parejas se convierten en seres muy especiales para vosotros!

¡Y a esperar las entrevistas! ¡Que a mi todavía me tiemblan las manos cuando lo pienso!

besos

Tuà ha dit...

Què bé que tot anés rodat!!!
I ja veuràs com les entrevistes també us aniran bé, em sembla que ja et vaig dir que malgrat et puguin treure alguna cosa que et remou per dins al cap i a la fi TOT és fi de bé, i és molt el positiu que se'n treu! Nosaltres ja hem fet quedades amb els del curs i em fa sentir molt bé.

Tuà ha dit...

Ah! A mi també m'hagués agradat que el teu desig fos el primer, perquè de fet, m'he embarcat en la manteta i en el bloc gràcies a tu i al teu bloc!!!! Però tranquil.la que el teu desig ocuparà un bon lloc en els nostres cors...