31.12.09

Bon any 10.


Des de fora pot semblar que acabem l'any al mateix punt que vam comançar-lo.... "pendents d'un viatge diferent que no sabem quan acabarà" ... i si! és cert! però això només és el què es veu des de fora... perquè n'han passat moltes de coses... hem fet un llarg camí.


Hi ha un proverbi xinès que diu que tot llarg viatge comença amb una passa, doncs bé, penso que en portem unes quantes ja!! Hem caminat força!! Passes que des de fora no es veuen, però que pels que les vivim són passes de gegant.


La passa més important, la que recordo amb més il.lusió, la que em va fer tremolar i plorar durant molta estona va ser el moment en què vam saber que érem idonis... segurament en un balanç anual seria un dels moments més feliços de l'any.


La passa més difícil... la del canvi de païs. Però ei!!! superat! Il.lusions renovades i amunt!!!!


I la última passa que hem fet.... el nostre expedient PER FÍ ha viatjat des de ICAA fins la ecai. Això vol dir que ara si! Que 3 mesos després d'haver fet canvi de païs per PER FÍ tothom ha fet la seva feina i l'expedient és on ha de ser... al despatx de la ecai apunt per ser traduït.


Bon any nou?? No! Bon any deu!!!!!


.


6 comentaris:

Tuà ha dit...

Bon any nou i que les pases que recorregueu aquest 2010 siguin àgils i MOLTES!

Monika ha dit...

Ja pots començar a tunnejar el blog o encara no? ;-)

Esperant el nostre fill... ha dit...

Segur que aquest any serà un any ple d'il.lusió i de passes importants!
Bon any 2010!

lalala ha dit...

Quina il·lusió que l'expedient ja estigui on ha d'estar!
Segur que serà un any 10!

Lyd ha dit...

Donc moltíssimes felicitats per què el vostre expedient estigui on ha d'estar. A partir d'ara veureu com les passes són més i més grans.

Molt bon any, Laura!
Lyd.

Jordi Ferrer ha dit...

Moltes felicitats per l'arribada de l'expedient! Passet a passet... que segur que aquest 2010 serà un gran any per tots!
Bon any 2010!
Elisabeth i Jordi