11.7.09

Que bona és la injera


La injera es un pan plano muy fino, parecido a una crepe, que forma la base de cualquier comida etíope. Está hecha de harina fermentada de teff (un cerel local) que luego se cuece en una plancha de cerámica redonda que se mantiene caliente sobre la leña del fuego. Acompaña guisos varios como el doro wat (pollo con salsa), el misr wat (puré espeso de lentejas) o el shiro wat (puré espeso de garbanzos similar al humus).

I que bona és!!

Feia ja un temps que teníem pendent amb la Vicky una celebració! Havíem de celebrar que les dues parelles som idònees... ens ho havíem propoat quan els quatre estaven inmersos en el CI, quan estavem de baixón però tot i així en el fons sabíem que seríem idonis... perquè lluitaríem perquè així fós.

Puc confirmar que es pot fer una bonica amistat a través d'internet, no fa falta el cara a cara per poder confiar en algú, tot i així... el cara a cara és maco de tan en tan... i el diumenge ho va ser... vam passar un dia agradable a Barcelona, recorrent els carrers sense rumb i menjant al restaurant Abissinia . Un restaurant etíop molt agradable.


.

4 comentaris:

Tuà ha dit...

Ho ratifico! Tot, tot i TOT!

Monika ha dit...

Però pq. sempre veniu a Barcelona just el dia que nosaltres no hi som??? ho feu expressament???

Jordi Ferrer ha dit...

Fa un parell de dies que coneixem una parella que vol adoptar a Etiòpia que ens ha recomanat aquest restaurant, quina casualitat!

S'haurà de provar doncs...

lalala ha dit...

Oh! M'encanta l'Abissinia.... i l'injera!!!
Per cert, ja has trobat algun restaurant ivorià????