18.9.08

"Marchando" uns desitjos...


De petita vaig guanyar un parell de concursos de dibuix que s'organitzava a la biblioteca del poble per Sant Jordi... he arribat a la conclusió que: o el dibuix es perd molt ràpid o els altres participants eren moooooolt dolents.

Avui he enviat 6 desitjos per la colcha i he sigut incapaç de fer alguna cosa mitjanament decent... per tan vull dir a les destinatàries dels desitjos que està fet amb tot l'amor possible, ok? però he hagut de fer una cosa sencilleta perquè tot el que tenia al cap era incapaç de plasmar-ho a la cartulina.

Els desitjos han marxat cap a : Málaga, Calonge, El campello, Sant Feliu de Llobregat, Laracha i Sant Celoni.

L'experiència és bonica... i si algú llegeix aquesta entrada i està fent la colcha, deixeu-me un comentari que estaré encantada d'enviar-vos un desig i un trosset de tela.

6 comentaris:

el fil vermell ha dit...

Personalment trobo que es una tradicio molt bonica aixo del cobrellit!
I el que importa es que esta fet amb tot el cor del mon!

Un petoo
Anna

sílvia ha dit...

moltes gràcies, quina rapidesa!!!!!
esperarem el desig impacientment.

jo avui també he enviat els meus, i dir-te que el teu també està a a punt, o sigui que quan donis el tret de sortida te l'envio ben depressa!

sílvia

sílvia ha dit...

aiii que m'en oblido......si algú també vol rebre el nostre que es posi en contacte amb nosaltres i amb molt de gust us l'enviarem.

http://amblamevaprincesa.blogspot.com

Myu-El rincon de Bao Bei ha dit...

Hola!!
He conegut el teu blog a través del de la silvia. Tinc 18 anys i algun dia m'agradaria adoptar. Seguiré visitant el teu blog!

Petons

Marta
http://elrincondebaobei.blogspot.com

Silvia - Desenredando el hilo rojo ha dit...

¡Muchísimas gracias desde El Campello! No sabes la ilusión que me hizo abrir el sobre con vuestro deseo... ¡es precioso! ¡Y ahora que he escuchado la canción mucho más!

Espero poder tener conexión a internet POR FIN desde casa hoy, y esta misma noche lo cuelgo en el blog.

En breve saldrá mi trocito para tu colcha.

Un abrazo

Mandarina ha dit...

Hola, acabo de descobrir aquest blog.Nosaltres estem en procés d'adopció a Colòmbia i m'agradaria molt fer una manta dels desitjos. Jo faig coses de patchwork i aquesta idea m'ha encantat. Ja no sóc a temps a enviar-te un trosset de roba però estaria encantada de rebre'n.
Montse. celdenit@gmail.com