2.9.08

Som catalans!


Hem d'estar orgullosos?? Doncs avui precisament no ho estic.

Resulta que som la única comunitat autònoma que hem de decidir el país d'adopció abans d'enviar la sol.licitud, això implica complir tots els requisits del país, però a més a més... som la única comunitat autònoma que no permet anar amb una ecai ACREDITADA d'una altra comunitat autònoma si abans no fem un estudi jurídic del país.

Que què vol dir això? Doncs que si volem adoptar a Cabo Verde (del qual complim tots els requisits), l'icaa ha de fer un estudi per saber si el país és fiable... fins aqui hi estic d'acord, però no saben dir-me quant temps pot tardar aquest estudi. El més fort ho trobo quan els dic que vull adoptar a Nigeria... a Catalunya no hi ha cap ecai acreditada però a Espanya si, concretament a Canaries, aleshores?? No es fien del govern espanyol en qüestió d'acreditacions? Si Canaries té una ecai acreditada deu ser perquè és un país fiable no? Doncs no! Hem de fer també l'estudi jurídic... el qual implica temps... però temps és el què volem avançar... per no haver d'esperar els tres anys d'espera que hi ha per Etiòpia...

Diuen que el país t'escull... i de moment estic veient que és veritat... que tot es posi de cul per anar a un altre país que no sigui Etiòpia deu voler dir alguna cosa... o almenys deixeu-me que així ho cregui.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He trobat aquest blog i m’ha encantat, però tinc un dubte llegint els vostres comentaris del 9/2/08 i posteriors.
Que tenia de dolent Etiòpia?´És un país meravellós amb una gent amable, acollidora i riallera. Sembla que heu estat fent una recerca exhaustiva fins trobar algun altre pais Africà que nos fos Etiòpia i em preguntava perque ...

Laura ha dit...

Hola anonim... mai he dit que Etiopia no sigui un païs meravellos amb gent amable, acollidora i riallera... simplement que buscavem un païs en el qual no haguessim d'esperar mes de 3 anys per ser pares i que el procés ens donés garanties... només aixo... si en vols parlar mes extensament, escriu-me al mail.
Laura.