10.9.08

I si fóssis de Costa d'ivori?


Aquests darrers dies han sigut de canvis i noticies inesperades...

He enviat un correu a IPI (una ecai) perquè m'informin sobre l'adopció a Costa d'Ivori, ja que fins ara les noticies que tenia d'aquest païs eren confuses... a llocs llegia que era necessari complir 5 anys de matrimoni, a d'altres que s'havia de ser estèril... així que he preferit assessorar-me de la mà de qui serà la meva ecai en cas de decidir aquest païs.

M'han dit que complim els requisits i que si truco a finals de mes, ja tindran les tarifes aprovades per la generalitat i ja estaran en condicions de fer reunions informatives sobre aquest païs.

Si us dic la veritat no em vull fer il.lusions, ja que al correu que m'ha enviat l'ambaixada posa que s'ha de conviure 6 mesos amb el menor a costa d'ivori... però això em costa de creure, ja que no crec que cap ecai es mulli a tramitar amb un païs al qual els pares hauran d'estar mig any al païs, no podriem aguantar-ho!!

Aixi que fins a principis d'octubre estrem amb la incertesa de... costa d'ivori o etiopía? etiopía o costa d'ivori?

3 comentaris:

Mariajo ha dit...

Hola Lauri! Moltes gràcies pel teu missatge al meu blog (nacidoenetiopia). Sóc la Mariajo i vivim a Calonge. Estem tramitant a Etiòpia amb IPI... Encara ens queda un llarg camí, però aviat farà un any que vam començar... La veritat és que el temps passa molt depressa. Ja veig que encara no heu decidit país... nosaltres ho teníem clar des de féia temps i no ens va costar gaire.
Molta sort i estem en contacte!
Mariajo
(de seguida que pugui t'enllaço des del meu blog)

Òscar Ordeig Molist ha dit...

Ostres quina gràcia! acabo de llegir la resposta a un mail que avui mateix he enviat a IPI per informar-me de la situació actual per adoptar a Etiopia i el Santi m'ha parlat de Costa d'Ivori. Nosaltres ja fa 6 mesos que vam començar,demà és quan oficialment obtindrem el certificat d'idoneïtat i ara ens hem de decidir per una ECAI o altra. Si Costa d'Ivori suposés reduir l'espera en un any farem el canvi de país!
M'agrada aquest blog que has començat, jo també ho volia fer però ja tinc un fillet de 18 mesos i no dono a l'abast.
Nosaltres també som de la comarca tot i que ara no hi visquem.
Si vols podem estar en contacte. Suposo que ja coneixes el foro del yahoo d'adopcions a Etiopia.
Si em vols escriure ho pots fer a alba_smail@yahoo.com
Molta sort!!! petons.
Òscar i Alba

Arnau Ventura i Alcalde ha dit...

xk portar l'africa aki kuan pots na alla? :'(