16.5.09

Rostres d'ivori IV...

Tenim bastantes ganes de començar un altre tipus d'espera... la del CI s'està allargant i comença a ser cansat i agotador, no estem de baixón, però si que necessitem que aquesta etapa s'acabi i comenci la següent, un altre tipus d'espera, un altre tipus de nerviosisme... però de moment continuem aquí en aquesta.. i la veritat que la portem de la millor manera que podem.

Però com que en aquesta vida tot s'ha d'agafar tot amb un somriure a la boca, us deixo uns quants somriures preciosos que he trobat de Costa d'ivori.

Mentre escrivia l'entrada he pensat en tu Mura... has vist com riuen aquests nens? per tan te'ls dedico! (vam tenir una xerradeta a casa meva ... espero que sàpigues per on va aquesta dedicatòria, jeje)

Disfruteu d'aquests somriures i procureu que se us encomanin...







.

5 comentaris:

Bet ha dit...

Com és que els somriures en persones que tenen la pell fosca semblen "més" somriures??? Serà pel contrast, serà per la sinceritat?

Nina Chan ha dit...

La veritat és que tens tota la raó Bet, fantàstikes fotos....

Tuà ha dit...

Encara que veig que l'espera la porteu prou bé espero que comenceu l'altra espera JA!!! Somriures molt macos pero espero veure més aviat que tard el somnriure del vostre peque!!!
Nena, no us hem dit ni gràcies per la fanta i l'aigua :-S que mal educadots.

laura ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
laura ha dit...

guapi,
tens raó, quins somriures!!!
gràcies per pensar en mi

1 ptnt carregat de paciència

laura