31.5.09

Aloko


Aloko fregit amb salsa de tonyina i tomàquet + pollastre amb salsa de cacauet, són els dos plats típics de costa d'ivori que ens van cuinar ahir la Florence i en Ferran. Boníssim!


Va ser una vetllada africana, genial... igual que el dia de la calçotada, ens ha unit costa d'ivori i l'adopció i el bon rotllo que noto quan estem junts és fantàstic, em dóna la sensació que fa molt i molt temps que ens coneixem, i estic segura que tots junts celebrarem moltes moltes coses... ahir ja vam brindar per algunes, però les importants estàn per arribar!


Estic molt contenta d'haver coincidit amb tota aquesta gent (no no, no estic en plan nyonyo no! és la veritat) Florence, Ferran, Quim, David, Dolors, Joan, Judit, Nil, Laura i Carles + nosaltres dos, crec que fem un bon equip, tots diferents, però molt ben avinguts.


P.D. Quan una persona ivoriana o algú que ha viscut a ivori us ofereixi "suc" de bitxo per acompanyar la carn.... digueu NO! a no ser que tingueu ganes de tenir la llengua anestesiada durant mitja hora, jajajajajaja vaya tela!

.

2 comentaris:

Nür ha dit...

Picava molt??!

La veritat és que aquest camí te fa coneixer moltissima gent... és genial que sigau tan a prop com per poder quedar i gaudir de la vostra companyia...

Un petonàs,
Nür

Tuà ha dit...

Recordaré suc NO! jejeje
Em sento com tu, l'espera porta moltes coses bones, persones que es creuen en el camí que d'altra manera mai ho haguessin fet, i un aprendre sense parar!