4.1.09

Yes, we can!


Falten 3 dies per la pròxima entrevista. La veritat és que el temps m'ha passat rapidet, tot i que no relaxat del tot... el fet que a l'altra entrevista ens digués que hauriem de treballar molt les motivacions, fa que tot i estar totalment convençuts de que tindrem un CI positiu, tinguem una mica la por al cos.

Hem reflexionat molt les nostres motivacions, de manera que poguem posar-lis paraules, perquè una cosa és sentir i l'altra cosa és posar paraules al sentiment... no sé a vosaltres però a mi em costa bastant. I hem posat en paper tot allò que tenim al cap, per poder ordenar-ho de manera que com a mínim s'entengui.

No sé si estic nerviosa o no... vaig passar dos o tres de dies després de l'entrevista bastant feta pols... després em vaig relaxar... però ara fa un parell de dies que no paro de pensar-hi... i se'm fa extranya la sensació de que per un costat en cap moment he pensat que poguem ser denegats, però per altra... tinc una espècie de por, és algo molt estrany, que fa que quan en parlo amb la gent, parli amb cautela i em poso negativa o realista, no sé... tot i que en el fons no em crec el què estic dient, sino que sé segur que serà positiu... no sé si m'he explicat prou clar perque em sembla que m'he liat, jajajja

Aquestes festes, tan el final del 2008 com el principi del 2009 han sigut de noticies bomba, totes bones! assignacions, judicis positius... això ens ha ajudat molt a passar-les positivament, a anar amb forces i sobretot a veure que tot arriba i que el punt on estem, es simplement un petit pas, un petit graó dels molts que haurem de fer per arribar a dalt de tot... cada graó costa i cada graó en el moment de ser-hi se't fa pesat... però s'ha de pujar.


Demà hi ha un altre judici a Etiopia, el de nena espera , tan de bo segueixi el bon ritme d'aquestes festes i sigui positiu.

Bons reis!

3 comentaris:

Tuà ha dit...

Segur que a la Nena Espera li anirà bé, després de totes les bones notícies ella no pot ser menys!
I a tu també t'anirà molt bé, teniu les idees clares només és passar el tràmit!
Ja m'explicaràs... Molts ànims i t'envio energia positiva!!!!

Mariajo ha dit...

Hola guapa!! Ja t'ho he dit sempre... sigues tu mateixa, ho tens més que preparat i ells estan fent la seva feina, per tant, no t'amoïnis, vés segura i tranquila, és la millor recepta!
Un petó,
Mariajo

Nür ha dit...

No estigues nerviosa, que ho noten: són com els gossos! :D
Ja voràs com tot va be... i el judici de nena espera... positiu!! Aixó no hi ha qui lo pare!!
Que tots tinguem noticies enguany!
Petons,
Nür