20.1.09

20 de gener...



La noticia hauria de ser que per fi es canviaràn d'aires a Estats Units, que comença una nova era i que molta moltíssima gent té les il.lusions posades en aquest senyor, Barack Obama.

El què no tindria que ser-ho és que un negre es converteixi en president d'estats units, ja que no deixa de ser un "estadounidenc" més. El color de la seva pell no hauria d'importar a la notícia, hauria de passar inadvertit. Però és noticia, bona, però notícia... i me n'alegro, ja que potser el fet de que avui sigui noticia farà que en un demà, deixi de ser-ho.

Avui ha estat investit president i espero que les esperances que mig món té dipositades en ell, donguin els seus fruits... no pel seu color sino per la seva manera de ser.

No crec en l' "orgull racial", hi ha blancs bons i blancs dolents, com també negres bons i negres dolents... en definitiva... com sempre s'ha dit, l'important és a l'interior, jeje.

Però el dia 20 de gener no acaba aquí... hi ha un noticiónnnnn, un que portavem esperant des de fa temps, totes les bloggeres però sobretot ells, Silvana y Carlos , que per fí poden cridar que SÓN PARES!!!!! (si cliqueu als seus noms podreu veure la foto dels seus 4 fills)

Anyalem, Wondo, Demi, Endalel, Silvana i Carlos... enhorabona família!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo de veure el seu Blog!!!
És meravellos.
4 nens, que valents!!!

Nür ha dit...

Bó, aguarde que com tú dius, que el fet que hui siga noticia faça que al futur no ho siga!

La noticia de Silvana i Carlos és meravellosa!! I quins nens més guapos!

Petons,
Nür

Tuà ha dit...

Jo crec que al futur no serà noticia el color de la pell de qui governa als USA pero encara tenen la història molt recent per això avui ho és.
Quins nens més macos tenen la Silvana i el Carlos!