2.1.09

La Júlia..

La Júlia, és la filla del cosí d'en Manel... té 5 anys i és una de les tres ratolines que hi ha a la família.

Avui, ha vingut a veure'm a la feina amb la seva mare, em portava un regal...entrava tota orgullosa amb un paquet ben embolicat a les mans i amb un gran somriure a la boca, l'he obert i era la nina que veieu a la foto!



Es veu que l'altre dia van anar a veure joguines amb els seus pares i quan va veure aquesta no va parar fins que va aconseguir que n'hi compréssin una per ella i una altra per nosaltres!!

L'acompanya una tarjeta que posa que és perquè em faci companyia mentre no arribi el nen o la nena. M'ha fet molta il.lusió... més que pel regal en si... pel fet que una nena de 5 anys tingui aquest tipus de sentiment.

4 comentaris:

Javier ha dit...

Aiiiiiiiiiiiiiii, q m'he emocionattttttttttttttttttt.
Quina cucada de cosinetaaaaaa.

Vero

Tuà ha dit...

Què xulo el regalet i la petitona!!! Jo aquest any en regalaré una a la peque de la casa... de fet sa mare em va dir que li regalés... però no crec que me la regali ningú a mi... sniff. Feia anys que no desitjava que em regalessin una nina!!! Tu ja la tens!

Isabel ha dit...

Els nens no deixen mai de sorprendre. Pensem que són petits i que no entendran por no ens equivoquem, ells no capten tot a la primera
Isabel

Nür ha dit...

Quina ratolina més cuca!! És una passada del que són capaços els nens. La nostra neboda, de dos anyets, va vore un anunci d'unicef amb un nen negre als DODOTS, i va dir-li a sa mare... "mira mamà, el bebé de Nuia i Mitel!" Sa mare ens va telefonar a l'instant de l'emoció que duia al damunt!
Petons i felicitats per tindre una neboda així!
Nür