16.6.09

Negre com la xocolata


Dies enrere us demanava ajuda, per trobar un conte per en Roc.

Doncs bé, gràcies a les vostres recomenacions li vaig comprar "Negre com la xocolata", és un conte molt maco i fàcil per un nen de la seva edat (dos anys i mig), ja que té il.lustracions grosses i poca lletra amb una història fàcil d'entendre.

Un nen negre com la xocolata espera uns pares al congo i quan arriben són blancs!!!

A part d'aquest també li vaig regalar un altre conte, els colors de les cultures però el vaig "tunejar" una mica i vaig canviar els protagonistes... la protagonista Laia va passar a ser en Roc i en Bamba (nascut a costa d'ivori) va passar a ser el cosinet...

Una setmana després quan em va veure va dir tot cridant i ballant "el teu nen serà negreeeeee", jajajajaa... sé que no pot entendre quin significat pot tenir això ni de que va... ell ha entes amb el conte que el meu nen serà negre i això ja és important... de moment és un gran pas... tampoc cal que el matxaquem amb gaire més ara per ara perquè falta moooooooolt temps encara.


.

4 comentaris:

Nür ha dit...

No ho enten ara, però ja sap que serà negre... es guai aixó!! El conte de Negre com la Xocolata es una passada, jo no em canse de llegir-lo!
La Teresa Gimenez també té un conte que cerque i no trobe... aquest de "Els princpes blaus destenyeixen" :D Ha de ser maco, també.
Un petó!
Nür

Bet ha dit...

aquests posts de llibres, m'encanten... me'ls compraria tots...

i això que dius que has tunejat el conte? com ho has fet? l'has copiat, l'has refet????? Escriu un post amb un taller de tunejamenta de llibres, vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bet

Laura ha dit...

Hola Bet, a mi també m'agraden molt els contes aquests... i m'he fet un "auto-pacte"... només un al mes! fins que arribi el peque... espero que la colecció sigui petiita petiiita, jeje
Sobre el tunejar... doncs mira, com que les págines eren blanques, vaig agafar un tros de foli i amb la mateixa lletra que la resta del llibre vaig escriure el què volia que posés el "nou conte"... ho vaig ficar a sobre amb una mica de celo i vaig fer fotocopies en color... no el vaig pas canviar tot, només el nom del nebot, el poble, etc... i el dibuix, com que era una nena amb dues cuetes... li vaig treure les cuetes tapant-les amb un paper en blanc i fent fotocopia també.
Vaig fotocopiar tot el llibre, el vaig plastificar pagina a pagina i li vaig posar un aspiral al lateral... i voilà! Això si, em va valer el triple que l'original, jajajaja
Laura.

Tuà ha dit...

Aquest l'he buscat i de moment no l'he trobat, a males l'encarregaré. Ahir vaig passar per l'Altaïr i en tenen MOLTS i MOLT xulos! (em vaig reprimir, però.... volveré!)