2.6.09

La copa d'Europa a Costa d'Ivori.


Toure yaya passeja la copa d'Europa per Abidjan (Costa d'ivori)
"Dono les gràcies als dirigents del FCBarcelona per haver-me permès portar el trofeu fins aquí" va dir el '24' blaugrana, tan bo gestionant de central. El barça va informar a través de la seva web oficial que havia accedit a la petició de Touré perquè tan ell com en Keita a Mali, poguéssin complir les seves promeses: compartir la champions amb la seva gent.
El club descarta en un principi més "excursions" del trofeu.
Custodiat per tres membres de la seguretat blaugrana, el trofeu va arribar a Abidjan a primera hora de la tarda d'ahir dalt del jet fletat pel FC Barcelona en el que també anava Touré.
Només aterrar a la capital ivoriana, el 24 blaugrana va dedicar la copa al seu germà Kolo de l'Arsenal i al seu emocionat pare Mory.
Els tres van passejar la "orelluda" pels principals carrers de la capital ivoriana en un vehicle descapotat; va ser una "rua" més sorollosa que la de Barcelona, amb milers d'aficionats i que va fer una parada a la residència del cap d'estat Laurent Gbagbo. El president va deixar-se fotografiar amb el nou heroi nacional i va explicar que "s'ha fet justicia, abans del Chelsea-Barça es parlava del torneig costa d'ivori-camerún per Drogba y Eto'o, la gent s'havia oblidat de Yaya".
"yayouss" - com el corejaven els seus veins i familiars - va dir que "era molt important per mi compartir la copa amb tothom". El trofeu va tornar a Barcelona ahir mateix.
.

5 comentaris:

Tuà ha dit...

Doncs em sembla molt bé la visita de la copa a Costa d'Ivori perquè també és una mica seva!!

Bet ha dit...

que guai... em sembla que quan anem a buscar els nostres nens només sabran de nosaltres que a Barcelona hi ha el Barça... i ja serà molt...

Nür ha dit...

Qué bona idea! La veritat és que al Toure ha de fer-li il·lusió!

Una abraçada,
Nür

Monika ha dit...

Ho he vist aquest matí a les noticies, t'ho anava a comentar, però veig que ja estaves enterada...

Lyd ha dit...

Qué guay! No sóc del Barça però m'alegro molt i es mereixen poder compartir una cosa tan gran amb la seva gent!