8.1.09

Desig nº 32


El desig 32!!!!

Amb en Carles i la Laura ens vam conèixer a través del blog, ella em va contactar per aqui i vam decidir coneixe'ns en persona, vivim a 10 km de distància. La experiència va ser molt bona i estic segura que mantindrem una bona relació durant molt temps, perquè hi va haver feeling i també perquè, el seu fill naixerà o ha nascut a Costa d'Ivori com el nostre.

El desig no l'esperava... potser perquè s'ho tenien molt calladet, jeje... així que m'ha arribat per sorpresa i això sempre alegra.

Parella.. tinc ganes de quedar algun altre dia, espero que aviat ens diguin que som idonis i us poguem convidar a casa per celebrar el vostre enviament d'expedient i la nostra idoneitat.

Petons.

3 comentaris:

Tuà ha dit...

I és que per sort de gent maca n'hi ha!!
Que bé que ho portessin d'amagat, així fa més gràcia!

Isabel ha dit...

Aquests que no esperem són els que més il.lusió fan, tot i que tots en fan molta.
Isabel

Arda ha dit...

Avui he sabut dels postres desitjos de ser pares i que esteu en aquest dur camí de la burocràcia, el “paperam”, les entrevistes tipus “radiografia” etc.
M,ha emocionat Laura.
Per el que té d,amor autèntic vers un fill molt desitjat. Admiro la gent com vosaltres, amb aquesta generositat sense límits. Axó es la maternitat i la paternitat!. Sens dubte.
Seguiré el teu bloc amb interès per dues raons principalment:
Una, per saber de la vostre emocionant “aventura” per ser pares.
La segona, perquè hi trobaré el que busco en els blocs que segueixo. Qualitat humana, bones experiències viscudes o no, i bons sentiments.
Arreveure Laura.
Ah!. Et faré arribar el meu trosset de manta dels desitjos.