3.1.09

Desig nº 30


Es poden tenir 2 subidóns en menys de dues hores? Si!!!!

Al arribar a casa després de rebre el desig 29... m'he trobat el desig 30!!

Un altre cop es repeteix l'escena anterior... una altra amiga de la infància, una altra amiga de les que veus poc... i per conseqüència, un altre subidón!!

La Mercè i els dos Quim's, el peque de dos mesets... ens han regalat un trosset de tela i un desig, també maquissim. Moltes gràcies family.

Nenes (Eva i Mercè) si us heu posat d'acord per fer-ho el mateix dia que sapigueu que m'ha agradat molt i si no... bonica coincidència, no?

Petons.

3 comentaris:

Tuà ha dit...

Amb el ritme de vida que acostumem a portar és normal que no ens veiem tant amb els amics!! Ara que ens ho hauriem de proposar perquè els amics és de les coses més maques que hi ha en aquesta vida!!! Ara mateix agafo el telèfon...
Que bé ja en tens 30!!! Envejeta, jejeje (però sana, eh!?)

Anònim ha dit...

Hola Laura,estic al.lucinant, és molta coincidencia!!!, ja que totes dues teniem pensat fer-ho pero no sabiem quan ni com, les amigues suposo que som així... i estic mooolt contenta.Suposo que l'instint que tenim de mares ens ha portat a donar-te unes miques d'ànims per tirar endevant.Espero que poguem veure'ns més sovint. Una abraçada...

Isabel ha dit...

Hola Laura.

Esta tela también la compramos nosotros así que Leire también compartira tela con tu pequeño aunque no nos la hayamos intercambiado nosotros.

Isabel