21.1.09

Bones vibracions...


Tinc bones vibracions...

Que les dues psicòlogues, les dues persones que t'evaluen, et diguin que us veuen bé, és bona senyal oi??

Estic contenta, l'entrevista d'avui ha anat molt bé, i al final la psicòloga ens ha dit que ho han parlat entre elles i ens veuen bé, ens ha fet uns quants elogis, com que som una parella oberta, que sempre hem estat oberts i receptius i que hem deixat anar sentiments i emocions davant d'elles que no coneixem de res, i que en cap moment ens hem posat a la defensiva o hem perdut les formes tot i posar-nos en algun moment entre les cordes amb preguntes que afecten la intimitat d'un mateix, i que això és molt bo de cara a saber afrontar possibles preguntes "xungues" que ens farà el nen en un futur, proper i llunyà.

No vull saltar d'alegria encara, m'agrada ser realista i tocar de peus a terra, falta la visita domiciliar i la última amb ella encara... però ens ha deixat una bona sensació.

Aprofito per felicitar a la Bego per l'assignació de la seva pequeñaja. Estic molt contenta... tot va rutllant.

4 comentaris:

Nür ha dit...

I tant que és bona senyal! Si vos han dit que vos veuen bé, és que vos veuen bé, amb açó no juguen!
I per la visita no te proecupes de res... és més sencilla del que pensem!
Petons,
Nür

Tuà ha dit...

Ale nena que guai llegir això!!! Té raó la Nür la visita a casa no cal que hi pateixis GENS i la última entrevista va ser la més relaxada... Què bé!!!! Me'n alegro que estigueu tan animats!!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats.
Ja falta menys,l'entrvista a casa es la que podeu estar mes tranquils, i de cara l'ultima sera per dir que tindreu el CI ja vaureu.
molta sort.

joan i judit (els de roda)

Lycaon ha dit...

Sembla que la cosa va per bon camí, oi? Me n'alegro. Severí.