7.10.11

Nigerian barbieAquesta entrada és friki. Aviso.No soc fan de les barbies, no ho he set mai, tot i que de petita havia jugat i n'havia tingut alguna.


Un dia per casualitat vaig descobrir un blog, http://misbarbiesnegras.blogspot.com/ i vaig flipar! De la quantitat de barbies negres que existeixen. N'hi ha alguna d'espectacular com aquesta o alguna de molt ètnica com la de Ghana. Després d'estar una estoneta veient totes les barbies de la col.lecció de l'autora del blog. Vaig posar al google: 'nigerian barbie' i voilà! resulta que existeix!!!


Me'n vaig anar a l'ebay, vaig fer una 'puja' per una barbie nigeriana i la vaig guanyar... no és que estigui molt cotitzada pobreta, ja que per 15€ més gastos d'enviament la vaig aconseguir. I avui, tres setmanetes després ha arribat a casa!


Segurament no representa totes les dones nigerianes, però en realitat, quina barbie ho fa? el què si que m'ha recordat Lagos i els diferents nivells socials. La barbie en qüestió és una barbie elegant, com moltes dones de Lagos, amb un poder adquisitiu alt.

.


3 comentaris:

Centdesitjos ha dit...

Dona... una mica friki si que t'ha sortit aquesta entrada... jajaja Però a mi m'ha encantat!!!!! ;^)

ha dit...

Jajajajaja!!!
Vaig a veure si trobo una babie dominicana per la rita!!
Seria la bomba!!

Et dec un mail, a veure quan tinc un ratet ;·)

Laura

Bet ha dit...

Flipant!!!
ara miro si hi ha una barbie maliana!!!
juas!