6.10.11

Mes d'emocions...

D'aqui dos dies comença un mes d'emocions... un mes de celebracions de primer aniversari, primer aniversari de l'assignació des de Nigèria, primer aniversari del dia que vam saber que estavem assignats, primer aniversari de acceptació d'assignació, de viatge, de coneixe'ns, etc etc...

El dia 8 d'octubre el ministeri ens va assignar, nosaltres no ho vam saber fins l'11 i no vam saber qui seria el nostre fill fins el 16... i aquests dies no deixo de pensar en Lagos, en la gent que ens va acollir a casa seva, en l'orfenat, en la directora, EN ELS NENS, en la gent d'allà, en la oficina d'inmigració, en les gallines que per allà voltaven....

I parlant de les gallines... us deixo un vídeo que li vam fer a en M a la oficina d'inmigració, el dia que li vam anar a fer el passaport.


5 comentaris:

Lyd ha dit...

Jajaja! Precioso. Vivid con intensidad estos días de recuerdos y celebraciones.
Besos!

lalala ha dit...

Entenc aquesta nostalgia de Lagos.... a mi també em passa quan penso ens els mesos que vam passar al païs. No t'ha passat volant aquest primer any?? Tant que costa passar el temps a vegades, no?
Un petó!

Sònia ha dit...

Que bo!!!!!
Es que una gallina des de la seva alçada es deu veure enorme!!!!!
Felicitats!

Centdesitjos ha dit...

;^) Quina entrada més xula i emotiva...

Em fa pensar quin serà el primer vídeo que els hi fem als nostres peques... aix... mai més ben dit després de veure aquest vídeo... pell de gallina!!! ;^)

Moltes felicitats família!!!

Anònim ha dit...

Ai, que bonic!!

http://madredemarte.wordpress.com/