14.4.10

Un diumenge africà...

Heu vist quin awale més maco???? és etíop. Dues personetes amb qui compartirem moltes coses d'ara en endavant ens l'han portat del seu recent viatge a Etiòpia.

Ja forma part del menjador de casa...

Ens va agradar moltíssim, és un objecte d'aquells que sempre deiem... "l'hem de comprar", ara ja no cal.



Però per si això fós poc... també van dur un regalet pel nostre petitó/na, un conte "la kaputxeta negra i el lleó ferotge" la versió africana de la caputxeta vermella, preciós, molt molt maco...




Moltissimes gràcies! Vam passar un dia molt agradable... esperem repetir molt aviat.

Vam rematar el dia dinant alloko, és la tercera vegada que el cuino i ja començo a ser-ne experta, jeje... el d'aquest diumenge és el que m'ha quedat millor amb diferència (ho sento pels que vau haver de menjar-ne les altres vegades, jajaja) i vam visitar l'exposició "àfrica, bressol de les cultures" una vista i reflexió contemporània d'un continent mil·lenari. Es pot visitar al museu de l'art de la pell de Vic fins el dia 18 d'abril.

Respecte el procés... tinc el blog bastant abandonat, però és que l'espera està essent molt tranquil·la, potser massa? no sé... estic en un punt molt passiu, molt tranquil, sense nervis, sense presses... s'està bé així.

.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bé, que estiguis tan tranquil·la...aquesta hauria de ser la manera de portar-ho. Tranquilets... Aiis, ja saps que jo sóc una mica histèrica i no tinc aquest control. ja,ja,ja. El llibre es genial, miraré de trovar-lo. Muah!

Eva Roura ha dit...

Hoooola Laura, escolta, què és un awale?
Quins regals tan xulos!!!
Aquest dissabte anirem a aquella botiga de Rusia que em vas dir...tinc unes ganes!!! vull aprendre plats d'allà, com tu. Ja us convidaré a casa a sopar amb un plat rus..jejeje i així parlem una estona, què et sembla?
Nena millor que estigueu tranquils!! sense nervis...millor!!
Ja us ho mereixeu...

lalala ha dit...

Quina sort que estiguis tranquila.... jo en el teu lloc estaria dels nervis!!!! Què us queda? Si l'estiu ja està aqui a tocar!