30.4.10

La innocència del petit de la familia...



Quan vam començar aquest viatge, el meu nebot, en Roc tenia poc menys de 2 anys, quan parlavem de que tindriem un fill, em tocava la panxa.

Vaig començar a buscar contes que ilustréssin l'arribada del seu cosinet, per tal de que mica a mica pogués anar entenent com seria l'arribada del nostre fill. De seguida em vaig donar compte que el què li quedava molt clar és que el nostre fill/a seria negre, però continuava tocant-me la panxa cada vegada que parlavem d'ell.

El pròxim setembre naixerà un nou membre de la familia, una nena, que si que sortirà de la panxa. Serà la cosineta tan d'en Roc com del meu fill/a, en Roc li parla i escolta la panxa per veure si la sent.

Fa un mes, estavem tota la familia a punt de començar a dinar, parlavem de la nena i de com li estava creixent la panxa ja a la meva cosina quan de sobte, en Roc es gira i em demana: "i el teu fill ja ha nascut?"

Els sentiments es van ajuntar de cop... no vaig saber gaire què contestar-li excepte que no ho sé... la resposta li va semblar correcta ja que va continuar jugant. Suposo que un dia o altre hi tornarà...

Em va fer molta il.lusió veure que si, que ara ja si que ho té clar!

.

3 comentaris:

Bet ha dit...

Ostres!!
De fet, és una d'aquelles preguntes que si te la fa una persona gran, l'engegaries a passeig, però feta per un nen, pren tota una altra dimensió...
si, qui ho sap si ja han nascut els nostres bebès...

Lyd ha dit...

Doncs sí. Ell sembla que es va construint la seva historieta al seu cap, i els dubtes i les preguntes van arribant... i més que arribaran!

Gisela ha dit...

Els nens no et paren de sorprendre... jo també en tinc unes quantes d'històries de comentaris que ens fans els fills dels nostres amics, o els nebodets, i la veritat és que sempre m'arrenquen un somriure a la cara, la seva innocència i el seu voler entendre.... són genials!!