19.4.10

African dishes.

Alloko amb salsa de tonyina, attieke amb pollastre i peix, postres de iogur amb mill i per beure bissap i beguda de jingebre de nom impronunciable!


No només hem menjat això aquest cap de setmana sino que a més a més hem après a cuinar-ho.


La cuina africana... una altra de les coses que "per un fill es fa tot" perquè... odio cuinar!! Però m'encanta acostar-me a àfrica i la cuina és una part important d'aquest desconegut continent.


Estava tot bonissim, i la companyia com sempre... genial! Fa just un any vam fer la calçotada on ens vam conèixer... ahir ja érem dos més... serem els tres que falten l'any que vé? segur que sí!!



fregint l'alloko...


l'alloco a taula...


preparant l'attieke...


l'attieke a taula...



el pollastre i el bissap...






les orades...



bon profit.... mmmmmmmmm



.

3 comentaris:

Monika ha dit...

No, si al final li trobaràs el "gustillo" a aixó de cuinar, ja veuràs, jo he començat pels postres i ja no puc parar.... m'acabo de comprar la Thermomix!!!!

Eva Roura ha dit...

Nena això fa mooolt bona pinta!! jajajjajajajaja
Jo estic igual, que si golutbsi, que si blinis, que si oladis, pelmenis, amanides ruses...jejjejeje i tot està boníssim!!!!!!!!!!
A mi m'encanta cuinar!!!!

lalala ha dit...

Com us cuideu, eh?