22.2.10

Si és igbo és guapo!


Al novembre us parlava de les jornades africanes a Vic i us explicava que aniríem a veure la pel.licula "Mimi, la joie", una pel.licula de la costa d'ivori.


En aquells moments ja sabíem que adoptaríem a Nigèria tot i que encara no ho haviem explicat gaire a ningú. Vam anar-hi amb dues famílies més adoptants a costa d'ivori.


Després de la pel.lícula hi havia taula rodona on parlavem diferents inmigrants... un d'ells de Nigèria. Subidón.


Després de la taula rodona, van explicar-nos que podríem degustar menjar tradicional africà ... ens hi vam acostar... vam preguntar si era menjar típic de costa d'ivori i ens van contestar que no, que era de Nigèria. Subidón.


Hi havia una noia que coneixem i que el seu marit és negre, ens posem a xerrar... d'on ets? de Nigèria. Subidón.


A la sala erem la meitat blancs i la meitat negres, resulta que tots els negres eren de Nigèria. Subidón, subidón, subidón.


Resulta que a Vic hi ha bastanta comunitat nigeriana i que tots són membres d'una associació, que va néixer per finalitats culturals però que ara amb la crisi es dedicaven més a ajudar als que arriben sense papers...


Vaig disfrutar molt molt de l'estona que vam estar allà, amb música africana, veient com elles amb els seus vestits africans de gala es movien amb aquella elegancia, mentre els nens corrien amunt i avall ballant...


És molt curiós com les petites casualitats del destí en aquest procés es magnifiquen fins a punts d'eufòria.


Ahir estava treballant i va entrar un noi a demanar-me canvi... li dono i me'l miro... ell em mira... ens coneixem oi? resulta que era el noi nigerià amb el qual haviem estat xerrant tanta estona el dia de les jornades africanes. Em va dir que ens convidaria un dia a sopar a casa seva per degustar cuina nigeriana, que ell és molt bon cuiner... ja li vaig recalcar que em faria MOLTA il.lusió, jajaja. Vaig tenir un altre petit subidón.


Segons ell.... si el nostre fill és de la ètnia Igbo serà alt,guapo i inteligent! La veritat és que ell ho és molt.
.


1 comentari:

lalala ha dit...

Tant si és Igbo com si no, segur que serà el més guapo del món!