30.10.08

Pareu el món que jo baixo!


"Pareu el món que jo baixo..."

Fa uns dies, es va saber que a Andalusia hi havia una xarxa de falsificadors de certificats d'idoneitat. Això ha fet que es tanquéssin les adopcions per lliure temporalment fins que s'acabi d'investigar tot el cas.

El fet en si, és molt greu... i quan et pares a pensar en tot el què hi ha al darrera encara més.

Hi ha uns nens, que es mereixen un procés net i clar... es mereixen uns pares que arribin a ells amb les garanties de ser bons pares i no perquè hagin pagat a algú perquè els falsifiqui uns documents.

Hi ha unes famílies que tot i haver seguit tot el procés correctament i netament, se'ls tanca la via que havien escollit que és la d'anar per lliure a un païs el qual permet l'adopció tan per via de protocol public, com per via d'ecai.

Desconec (no he trobat informació enlloc) si algun expedient amb certificat fals, ha arribat a completar-se i el nen ja és a espanya... si és així... què passa amb aquest nen? com s'actuarà?

Tot i així, a vegades tot i llegir aquestes noticies passa allò de "a mi no em tocarà" o "això em queda lluny"... però no! tot és una cadena i el què passi a russia o andalusia, afecta a aqui...

Sense anar més lluny... fa dies estic esperant que una companya (no diré el seu nom perquè no tinc el seu permís) em doni la bona noticia de que per fi pot viatjar a buscar el seu fill a Russia, ja han viatjat al país per coneixe'l, ja l'han tingut als braços, ja saben quina olor fa... només els falta la data de judici (que havia de ser ara a principis de novembre) i volar cap a Russia a buscar la seva estrelleta russa (com així l'anomenen).


Però avui, m'ha donat una mala noticia, i se m'ha quedat una sensació molt amarga... tenen data de judici si! però per d'aqui a dos mesos. Això sempre i quan presentin un document assegurant que ells no han falsificat cap paper.

M'agradaria poder-li donar ànims des d'aquí, però sé que en aquests moments tot el què pugui dir o fer, sobra... necessiten que passi el temps ràpid i jo això no ho sé fer.

Ànims parella!!

3 comentaris:

Eli ha dit...

La veritat és que tot plegat és horrorós i qui surt perdent, com sempre, seran les bones persones que se'n veuran afectades sense tenir cap culpa.

És indignant!!

Eli

PD. Molta força per aquesta família!!

Javier ha dit...

Laura, moltes moltes gràcies per pensar en nosaltres.

La veritat és que ahir estàvem molt malament, el món se'ns va enfonsar, però avui ens hem llevat amb l'idea de que hem de lluitar, per la nostra estrelleta siberiana, pel nostre fill, pel nostre Pau Vladimir, per ell..

T'agraïm de tot cor que hagis pensat en nosaltres i que sàpigues que pensem portar-te el troç de roba siberià, de la mà del Pau.

Una forta abraçada,
Xavi i Vero

Laura ha dit...

Hola macos!!

Doncs m'alegro moltíssim que us hagiu llevat molt millor que ahir.

Segur que d'aqui a dos mesos, tot anirà bé!

Un petó.