15.1.13

Veig veig....

Fa uns quants dies estavem pintant i en M va agafar el color salmó i va pintar la cara d'un nen...

Jo: Quin color és aquest?
M: (pensa una mica ...) El teu!!

Vaig inflar-me d'orgull pensant que a l'escola estaven treballant bé el tema del color carn ja que n'haviem parlat amb la mestra tal com explicava aquí

El dia que baixavem a veure el partit de Catalunya-Nigèria jugavem al veig veig al cotxe.... venia amb nosaltres en R. el cosinet, de gairebé 6 anys.

R: veig veig... una cosa de color..... carn!!
M: La mama!!!!!!!

Em va matar!! No va ni dubtar!! Tan contenta que estava jo pensant que no n'hi deia així....

Vaig explicar-lis que no, que colors carn n'hi ha molts i que nosaltres som de color veige ... però ni cas!! Els dos van insistir molt i molt, sobretot en R, que a l'escola fan servir el color carn i que és aquest.... i en M hi va afegir... si! tu, en R, el papa sou de color carn, jo soc de xocolata!!!!

MANDA HUEVOS!!

1 comentari:

Lyd ha dit...

Sí, em sona aquesta conversa... El meu fill també ho deia l'any passat (ara no sé, no hem tingut oportunitat de que surti de forma natural el tema). Vam tenir una conversa al respecte i em va quedar clar que ell no ho entenia com a el color de la carn sino que per a ell era simplement el nom d'un color, res més. Ell no relacionava el color de la carn amb això, simplement era el nom d'un color, no sé si m'explico.
Crec que ja tidran temps de relacionar el que això significa i decidir per ells mateixos què pensen al respecte i com volen parlar... Això sí, jo estaré ahí per recordar-li les opcions.