26.2.12

Kung fu panda 2 i Floquet de Neu: pel·licules.


Haviem vist Kung Fu panda (la primera) i ens havia cridat l'atenció (positivament) que l'ós panda fós fill d'un ànec i fós la cosa més normal del món. Va ser genial veure que es tractava l'adopció sense parlar-ne. Amb naturalitat.




Poc després vam veure que sortia la 2 i les critiques que vam anar llegint per internet eren bones, així que la vam demanar per reis. El panda se sent incomplet sense conèixer els seus orígens i es disposa a buscar-los. És fantàstic. Està molt ben tractat, tan la búsqueda dels orígens com els sentiments del panda cap al pare adoptiu i viceversa. Són pare i fill i això no ho trencarà res per molts orígens que un busqui.

A part de que és una adopció monoparental masculina! Olé!!

Molt recomenable. La vam mirar amb en M, i a ell de moment només li van cridar l'atenció les lluires de kung fu ... jeje, és massa petit per aprofundir en el tema, però l'anirem veient, de tan en tan, per anar tocant temes...






Aquesta la vam anar a veure al cinema. El principal motiu que em temptava a veure-la és el fet que l'obectiu principal de Floquet de Neu durant tota la pel·licula, és canviar-se el color. No vol ser blanc! no vol ser diferent que la resta dels seus companys goriles. Alguns goriles el rebutgen per ser diferent...


La pelicula en si... doncs mira, no és que m'apassionés, però si que la tindrem en la nostra col.lecció per tal de treballar el color i la diferència racial d'en M.


.

4 comentaris:

BLANCA ha dit...

La pel.licula del Kung-fu panda la vaig anar a veure amb els meus nebots, i sense jo saber-ho tambe em vaig emportar una agradable sorpresa al veure que tractaven el tema de l'adopcio; ells ja estan al cas de que aviat tindran un cosinet o cosineta rus, i estant molt il.lusionats.

Isabel ha dit...

Tenia dubtes si veure Kunfu Panda. Ho intentarem tot i que a la meva filla crec que li agraden més les pelicules amb persones, els dibuixox animats... no acaba d'enganxar-se.
Isa

Anònim ha dit...

Vaig llegir que va assessorar en el guió l'actriu que fa el paper de Tigressa, l'Angelina Jolie... que com sabeu té uns quants fills adoptats. A mi em va semblar molt encertada la manera de tractar-ho, i als meus fills (que són una mica més grans que el teu M., també els agrada molt).

http://madredemarte.wordpress.com/

Retrat de família ha dit...

me les apunto! una abraçada