3.12.11

16 cm!

16 cm és el què ha crescut en M en un any!!! quan vam arribar de Lagos, estava ben bé al mig dels percentils gràfics que tenen els metges, ara està al 90%!! ens falta poc per sortir dels gràfics!! (clar que són percentils d'aqui, no sé si existeixen algunes gràfiques de percentils d'africans)

A Lagos media 89 cm, ara 105!!

La veritat és que passo de gràfiques, però m'anava bé per què quan algú em comenta lo alt que està, jo em quedava a gust amb un "doncs, està dins la mitjana" i em quedava tan ampla...

A Lagos, vam plasmar les mans a un paper just l'endemà de declarar-lo fill nostre. Aquest novembre, un any després l'hem tornat a plasmar. La diferència és notable, però si ho haguéssim fet amb el peu, seria escandalós. Ha passat del 24 al 29.



Blau: novembre 2010


Taronja: novembre 2011





3 comentaris:

Lyd ha dit...

És una passada! En Gezu va crèixer 17cm en un any!!! Imagino que creixen tot el que no han crescut abans per una alimentació deficitària... espero que ara continui creixent a un ritme més "normal" per què si no li tindrem que fer portes especials!!!! jajaja!

Petons al teu gegant!

Centdesitjos ha dit...

Uau.... quin canvi!!

M'ha encantat lo de les mans pintades... xulíssim i molt emocionant!!!!!!!!

marta ha dit...

Això és una passada... Nosaltres fem aportació addicional de calci, a primavera i tardor... La roba no la podem comprar a les rebaixes... Perquè els seus ritmes de creixement son exponencials ;)

Muaks