23.3.10

English lessons

Per un fill es fa el què sigui oi????

Doncs si! I és que jo fa anys que dic que m'he d'apuntar a anglès... anys!! Cada vegada que torno d'un viatge dic: "m'apuntaré a anglès"... cada vegada que per feina he necessitat l'anglès he dit: "m'he d'apuntar a anglès"... paraules buides que s'emporta el vent....

A Nigèria hi estarem 5 setmanes i allà es parla anglès, d'aquestes 5 setmanes, la primera i potser la segona les passarem a l'orfenat amb el nostre fill... tindrem la oportunitat única de poder preguntar, preguntar i preguntar... i per poder preguntar fa falta l'anglès!!

La ecai ens va dir que tenim una oportunitat molt maca per fer preguntes a la directora, a les cuidadores, sobre com és, com es comporta, la seva història... i que és interessant portar un anglès fluid, tan per poder-nos fer entendre com per causar bona impressió.

Així que.. ahir vaig començar les "english lessons", amb una professora nadiua particular per mi, només parlem, he de perdre-li la por a aquest idioma.

Si tot va bé tinc uns 6 mesos... podré? podré! Tot i que tindré més feina de la que em pensava... el tinc totalment rovellat.

.

3 comentaris:

lalala ha dit...

Espero que et vagi millor que a mi amb el francès... em fa una maaaaandra!!!
Però quina enveja em fa això de les 5 setmanes!

Lyd ha dit...

Ahhh! Ja veuras com sí que podrás. Es veritat que un fill et fa fer coses que has anat deixant passar.
Ostres, quina experiència més important poder estar allà una o dues setmanes convivint amb ell i preguntant tot allò que vulguis saber...

Una abraçada.

Tuà ha dit...

Yes you can!