9.3.09

Rostres d'ivori II...

Avui he anat a renovar-me el passaport, m'havia d'esperar una hora per tan he aprofitat per anar a fer la compra, al super he trobat una família de negres amb un cotxet... els ulls se me n'hi han anat de dret, perdo el món de vista i només veig aquell cotxet amb aquell nen negret dintre, és inevitable... he tornat a la policia i allà esperant hi havia una familia de negres, amb un cotxet... automaticament he anat a seure al seu costat, jajaja... havia de veure el nen!! estava adormit, té 7 mesos i la mare m'ha dit que ells són de Nigeria, però el nen és català!! jeje... no sé si per la zona hi ha més negres que abans, però ultimament en veig molts!!!! No sé si a totes les que espereu us passa, però mentre era a dintre en Manel estava allà amb el nen aquest i jo tenia enveja (sana)!!! volia estar allà escoltant què dèien i no a dins fent-me el passaport!

Com que no tinc massa res a dir, bàsicament perquè estic exactament igual que fa gairebé un mes... esperant... doncs us deixo amb la segona tanda de rostres d'ivori.








3 comentaris:

el fil vermell ha dit...

Uauu, aquestes entrades que fas de "Rostres d'Ivori" m'agraden molt!!
Les fotos parlen per si solen, son uniques!
Hi haura una 3a part? jajaja

Petons
Anna

Tuà ha dit...

Bé, Laura, una altra coseta en comú. El diumenge vam anar a donar un tomb pel port i vam veure una nena negra amb un vestidet de floretes blanques, mitges blanques, cabell curtet amb 2 o 3 extensions liles al cap moníssima rebolcant-se per terra (sa mare estará contenta jajaja) total que me la vaig mirar i em va agafar un noseque per dintre. De fet, m'hi fixo però ella em va remoure.

Nür ha dit...

Crec que és inevitable mirar-los... jo no puc llevar-los la vista de damunt quan vec un negret. Ains, i el Suly? Quan vindrà?

Les fotos son una passada... m'encanten!
Petons,
Nür