
"África en los fogones" d'Agnes Agbouton, (una africana de Benín resident a Barcelona des de fa més de 20 anys).
És el llibre que m'ha deixat l'Olimpia perquè em fiqui a la cuina a aprendre a cuinar "delicatessens" africanes!!!
És molt xulo... hi ha un munt de receptes pensades per fer-les aquí, amb ingredients "fàcils" de trobar en alguna botiga especialitzada africana.
Hi ha receptes de Costa d'Ivori, de Nigèria, de Camerún, Togo, Senegal, Benín...
A veure si m'animo a cuinar alguna coseta aviat.
He vist que hi ha aloko!!
.
I quan dius que ens invites a probar-ho? no m'importa fer de conillet d'indies ;-)
ResponEliminaaixò si que ho tenim pendent!
ResponEliminaens hem de posar davant els fogons, com més aviat millor !!!
laura
Amb el què m'agrada la cuina... Molt bona recomanació el buscaré!!!
ResponEliminaPer cert passa't pel meu blog, que tens un regalet..
Muaks