30.6.11

El meu fill i l'Indomie.






L'indomie no és un menjar nigerià, és d'indonesia, però és típic a Nigèria, com a mínim al sud, d'oesta est, es menja, des de Lagos fins a Calabar. Són uns noodles tipus fast food dels anomenats 'fideus xinos' una mica picants.










En M ens en demanava al arribar, nosaltres en vam menjar a Lagos però no ens va cridar especialment l'atenció però es veu que al nostre fill si. Vaig comprar fideus instantanis de Maggi al Mercadona i van colar com a indomie, malgrat no piquen... i es va convertir en 'tradició' que cada cop que anavem a comprar, aquell dia dinem 'Indomie' (per sort la compra al super la fem només un cop al mes, aprox... sino, fariem cara fideu).








Un dia en M va anar a comprar al Mercadona amb la meva mare... quan vaig arribar a buscar-lo, ma mare em pregunta... què és indomie? jajajaja... la tradició manava que aquell dia tocava indomie!!!! però ma mare no va saber a què es refereia el nen malgrat ell va insistir i insistir!








L'altre dia 'parlant' amb la Isa, una noia de Linares que ha viscut a Nigèria un any fent de voluntaria, em va venir un flaix... si a Vic hi ha molta comunitat Nigeriana, si conec una botiga africana que està regentada per una familia nigeriana... perquè no anar a veure si tenen indomie?... i sí, en tenen!! N'he comprat i n'hem dinat... i en M tot feliç em diu... mama, piquen!!!!!!!!!!!!!!!!








I de pas he conegut un nou Nigerià, un noi que li ha fet molta ilusió saber que en M és Nigerià també i que té ganes que un dia el porti perquè el pugui conèixer i puguin jugar amb els seus fills... per tan, així ho farem.








Isa, esta entrada está dedicada a tí, si tienes mono de indomie y no encuentras... te mando una cajita... me han dicho que van 13 unidades en cada caja, jajajajaja.








.




17.6.11

Imitador.



M'agrada Polònia, el programa de TV3 on els actors imiten els polítics... generalment però em fa més gràcia quan veig el politic i em dono compte de lo bé que ho fan els imitadors... ja que veient el polític, inconscientment em vé al cap el seu imitador.




Feia dies que em fixava amb el 'gràcies' d'en M... un gràcies amb una cantarella molt divertida, amb el seu català tancat de la plana de Vic... és un gràcies simpàtic gens forçat, li surt espontani.



L'altre dia, sortint d'una botiga, anava jo sola, vaig dir gràcies... i va ser com si veiés el meu fill, el vaig fer igual, amb la seva mateixa cantarella, amb la seva mateixa entonació... i vaig pensar 'ostres, dic el gràcies igual que ell'... i llavors hi vaig caure! no! ell el diu igual que jo!



Em va passar com quan veig el politic per la tele i penso en l'imitador.... jo soc el politic, en M és l'imitador!! Genial!


Per cert, la primera nit fora de casa, va ser tot un èxit.





.

11.6.11

Reserve africaine de Sigéan


Demà passarem la primera nit fora de casa, des que vam arribar, precisament demà farà 6 mesos.

A veure com anirà! Les nits són dificils i encara no hem intentat passar-les fora... però per poder-nos treure la por de sobre, la única manera és provant-ho, per tan... cap a la reserva africana de Sigéan falta gent.

Està emocionat... li hem explicat que veurà lleons, girafes, elefants, monos... i en té moltes ganes.

.